Sådan kan telemarketing hjælpe din virksomhed

Hvis din virksomhed mangler et ekstra skub til at få fat i de helt rigtige kunder, og booke hensigtsmæssige møder med potentielle kunder, så bør du ‘søge hjælpen hos et telemarketingfirma. De vil hjælpe dig med at komme i kontakt med de helt rigtige kunder til netop din virksomhed.

Vil du gerne vide mere om hvad et telemarketingsfirma er, hvad de kan gøre for din virksomhed, hvordan det hele fungere, og hvem du skal kontakte, så læs videre nedenfor, og få svar på alt dette.

Hvad er telemarketing?

Betydningen af telemarketing lægger egentlig lidt i navnet. Det er et begreb som dækker over brugen af kommunikationsteknologi, som benyttes til at tage eller få kontakt med potentielle kunder, og derigennem markedsføre et produkt, en service, et firma. Den kommunikationsteknologi som benyttes til dette, består oftest af opringninger gennem telefonen og e-mails.

Der bliver ofte lavet et skel mellem inbound og outbound telemarketing. Inbound telemarketing handler om at man på en eller anden måde markedsfører sit produkt eller sit firma gennem andre platforme (for eksempel sociale medier) og derefter henviser til at potentielle kunderne selv skal kontakte firmaet, hvis de er interesseret i at høre mere.

Outbound telemarketing handler om at virksomheden selv tager kontakten til en række mulige kunder hvis man forestiller sig at de kunne være interesseret i det bestemt produkt, firma eller den bestemte service som tilbydes. Det er også her man ville kategorisere brugen af mødebookning.

Hvad er mødebookning?

Mødebookning er en outbound marketingsstrategi, hvor en sælger tager direkte kontakt til en mulig kunde med et ønske om at booke et opfølgende møde. Kunder vil oftest være mere interesseret i dette, og derfor tilbøjelig til at sige ja, da de ikke skal tage stilling til at købe noget lige med det samme, som man ellers ofte kommer ud for med andre former for salg over telefonen.

Hvordan det kan være til gavn for dit firma.

Det kan gavne dit firma at benytte dig af et telemarketingsfirma til mødebookninger, da det vil spare dig tid og ressourcer på at finde de rigtige kunder. Du behøver ikke selv ringe, og blive mødt med potentielle afslag, men kan i stedet fokusere på at have konstruktive samtaler med fremtidige kunder, som virkelig er interesseret i at købe jeres produkt eller service.

Hvis du tænker at dette kunne være til gavn hos jeres firma så klik her, og læs videre om de fantastiske muligheder ved at benytte et eksterne telemarketingsfirma til disse opgaver.Comments are Closed