Smykkemarkedet bevæger sig ud ad en helt ny gren – smykker til mænd er det nye

Smykkemarkedet har alle dage været gigantisk og lukrativt. Smykker i alle prisklasser og med alle tænkelige udtryk, har hver deres kundeskare, og sådan har det altid været. Som smykkeforhandler har det derfor aldrig været svært at finde interesserede kunder. Naturligvis er der mange andre parametre, man skal konkurrere på også, som ikke gør det hele til en dans på roser.

En befolkningsgruppe, der dog traditionelt ikke har udgjort stamkunderne i de fleste smykkeforretninger, er mændene. Med andre ord: Godt og vel halvdelen af befolkningen. Men hvorfor? Eller spurgt på en anden måde: Hvorfor køber mænd ikke smykker?

Tiderne skifter, og de traditionelle grænser og stereotype forestillinger om, hvad henholdsvis en mand og en kvinde skal stå for, er ved at blive godt og grundigt udvisket. Dette gælder altså også, når det kommer til det at gå med smykker.

Hvor det traditionelt har været sådan at kvinderne har købt og båret smykker, er mændene nu kommet på banen. Smykker til mænd er altså ved at blive en produktgruppe, der for alvor er et marked for, og som der derfor også er penge i.

Den moderne mand anno 2022 kan og skal mange ting. Én af dem er at udfordre de konventioner, der i umindelige tider har gjort sig gældende på modefronten. De fleste har nok opdaget, at det tøj, som mænd kan tillade sig at gå i, er blevet til en noget bredere og mere farverig og udfordrende produktgruppe.

De seneste år har udviklingen også favnet smykker. Smykker til mænd er kort sagt kommet for at blive, og populariteten er på himmelflugt. Mænd med øreringe, halskæder, armbånd og fingerringe, er langt fra et særsyn nu til dags. Derfor er smykker for mænd en potentiel guldgrube for nye forhandlere på markedet.

Det ses da også på udviklingen blandt forhandlerne af smykker. De store modehuse har selvfølgelig for længst luret, at der her er et marked, og det samme har de større og velkendte smykkeforhandlere. Men sideløbende er der ved at vokse en ny slags forhandlere frem.

Der er nemlig tale om forhandlere, der udelukkende fokuserer på at sælge smykker til mænd. Et rigtig fint eksempel herpå er danske Jewls, der via deres internetbutik sælger smykker til mænd til konkurrencedygtige priser.

Ud over at priserne for de fleste er spiselige, er smykker til mænd fra Jewls lig med gode, dansk designede smykker, der tilmed er lavet i et ekstremt godt materiale. Rustfri stål af den bedste slags, er, hvad Jewls garanterer deres kunder, når de handler hos dem. Det betyder fingerringe, armbånd og halskæder, der modstår sved, vand, parfume og sågar håndssprit uden problemer. Det er altså smykker til mænd, der fører en aktiv livsstil, og vil være fri for at bekymre sig hele tiden om deres smykkers holdbarhed.Comments are Closed