Sådan får du hjælp fra en HR-virksomhed

At drive en virksomhed som ejerleder kræver typisk utroligt meget arbejde. For du skal både sørge for at levere på dine ydelser overfor dine kunder, men du skal også sørge for at drive nok salg til, at din virksomhed kan vokse.

 

Derudover er der selve arbejdet med at sikre dig, at dine medarbejdere er glade, tilfredse og produktive. Dette kræver typisk specialiseret hjælp fra en HR-konsulent, som enten arbejder i din virksomhed, eller som du hyrer ind udefra.

 

Mange fordele ved at hyre en HR-konsulent

De mest typiske opgaver indenfor HR-arbejde er rekruttering, ansættelse samt arbejdspladsvurderinger og medarbejdersamtaler. Dette er opgaver, som både er tidskrævende, og som man altid som leder kan blive bedre til at administrere og udføre. Og denne type af opgaver er der nemlig rigtig mange af, særligt når din virksomhed vokser.

 

Derudover er der en masse andre opgaver indenfor HR, som firmaet også skal udføre for blandt andet at sikre sig, at arbejdsforholdene for medarbejderne lever op til overenskomsterne.

 

Således skal du som leder sikre dig, at der er en rød tråd i din virksomheds personalepolitik, som bliver overholdt, og du skal sørge for, at der udføres en lovpligtig arbejdspladsvurdering. Derudover er der hele snakken omkring personalejura og tilfredshedsundersøgelser!

 

Med andre ord, HR-arbejde skal man ikke undervurdere. Det kan dog hurtigt blive en dyr omgang, hvis du vælger at etablere en permanent og stående HR-afdeling i din virksomhed. Arbejdet skal stadigvæk udføres, og derfor vælger mange at få hjælp fra en ekstern HR-virksomhed.

 

Når du får hjælp fra en ekstern HR-virksomhed, betyder det, at du slipper for at have en permanent afdeling i din virksomhed, som tager sig af HR-opgaverne. Med andre ord kan du sikre dig, at arbejdet bliver udført til tiden, og kun når du har brug for det.

 

Således får du både specialiseret og kompetent arbejdskraft, og du sparer penge, når du kun behøver at hyre konsulenter ind til opgaven, så længe den står på.

 

Sådan finder du en HR-virksomhed til at hjælpe dig

Mange ejerledere finder hjælp i deres netværk til at finde et HR-firma til at hjælpe sig med opgaverne. Andre igen er så heldige, at de ser et relevant opslag eller en annonce på LinkedIn omkring HR-arbejde, og så får de hjælp den vej igennem.

 

Nu om stunder vælger langt de fleste dog at søge på nettet efter hjælp til opgaven. Alene i København er der mange virksomheder indenfor human ressources, som kan hjælpe med HR-arbejdet.

 

Så kan du nøjes med blot at søge på internettet, indtil du finder en relevant HR-virksomhed, som tilbyder de kompetencer og ydelser, som du har brug for i din virksomhed. Så er det blot at gribe knoglen, som man siger, og give virksomheden et ring!Comments are Closed